Ahnendorp
tuning

Mijn naam is Swen Ahnendorp en ik wil u graag kennis laten maken met mijn bedrijf; Ahnendorp Tuning. Na jarenlang met succes geraced te hebben op het ONK en IDM niveau met als hoogtepunt Nederlands Kampioen Supersport 600, heb ik besloten om vanaf 2010 mijzelf volledig te concentreren op de tuning en opbouw van circuit motoren. Sinds 2015 zijn collega’s Frank brouwer (ook oud coureur en team manager van het IDM team swpn) Joop Rijntjes en mijn vader Bernd Ahnendorp erbij gekomen. Met dit kleine team staat kwaliteit en mee denken met de klant voorop. Door de jaren heen zijn we daarom eigenlijk in ieder kampioenschap vertegenwoordigd, van hobby tot nationale kampioenschappen tot wereldkampioenschap. Daarnaast bieden wij service en onderhoud aan alle japanse motoren aan. Via deze website wil ik u een kleine indruk geven wat Ahnendorp Tuning voor u kan betekenen. 

Race to perfection

Tuning

Voor uw complete motor tuning hebben wij ons gespecialiseerd in Yamaha en Bmw.  Dit wil niet zeggen dat wij uw niet kunnen helpen bij tuning van een ander merk motor.

Reparatie en onderhoud

Ahnendorp tuning is niet alleen tuning maar biedt ook onderhoud aan alle japanse motoren. Winterbeurt, zomerbeurt, banden, reparatie of verandering aan uw motor geen probleem.

Ons team

Benieuwd naar ons team? Hieronder ziet u onze specialisten!

Swen

Frank

Joop

Bernd